Kezdőlap » Energiaválság Európában? K I T Ö R T A H A R M A D I K V I L Á G H Á B O R Ú ?

Energiaválság Európában? K I T Ö R T A H A R M A D I K V I L Á G H Á B O R Ú ?

by ZöldHiradó

A történelem legglobálisabb, legalattomosabb, legaljasabb, legpusztítóbb és legmegalázóbb háborúja zajlik körülötted. A földgolyó összes népe, tehát a teljes Emberiség ellen irányul. Nincs kihagyva egyetlen vallási felekezet, mind a két nem, az összes társadalmi réteg és valamennyi korosztálya. Az oltott anya tejével még a csecsemők is támadás alatt állnak!

 • Legglobálisabb, mert minden nemzetre kiterjedt, még a semleges államokra és a sosem háborúskodó Bhutani Királyságra is!
 • Legalattomosabb, mert egy ország sem kapott a megtámadása előtt hadüzenetet -ilyet még a nácik sem tettek a második világháború során!
 • Legaljasabb, mert ártatlanok a megtámadottak és a támadást a
  megtámadottnak pusztán a létezése “provokálta” ki, valamint az állatok is a megtámadottak között szerepelhetnek, egyelőre az élőlények közül csak a gombák és a növények nem kovidosak, de idő kérdése, hogy ők is azok legyenek!
 • Legpusztítóbb, mert több áldozata lesz e háborúnak, mint idáig az összes háborúnak együttvéve, a teljes emberi faj megsemmisítése a cél. A pusztítás az állatokat is érinti! Sci-fibe illő helyzet:
  Olyan, mintha idegen lények akarnák a Földet az Emberiség kipusztítása árán elfoglalni!
 • Legmegalázóbb, mert elvárják, hogy játszd el az ostoba színjátékát, maszkolj, oltakozz olyan dolog ellen,
  ami számodra ezredrangú valószínűségű bekövetkezéssel bír, áldozd fel szabadságodat, vagyonodat, munkahelyedet, szabad cselekvésedet és ha a helyzet úgy kívánja a családodat, szeretteid meglátogatását e színjáték oltárán! Ha nem tetteted elejétől a végéig hülyének magadat, aki mindenre bólogat, ki lehetsz téve annak, hogy bosszút állnak rajtad vagy a családodon!


Mi bizonyítja, hogy háború és háborús helyzet van?

 1. A nemzetgazdaság e háborúnak van alárendelve, mindenek feletti prioritást élvez a kovidolás.
 2. Kijárási tilalmakkal és más korlátozásokkal éreztetik, hogy többé nem vagy a magad ura! Ilyen csak egy háborúban megszállt ország esetében szokott megtörténni!
 3. Fegyveres katonaság van kivezényelve a stratégiai fontosságú objektumok biztosítására ellened, mert a gépfegyver ugye vírus ellen hatástalan, csak ellened lehet használni!

A Zöldek már több, mint egy éve közzétették és terjesztik a jövőbeni válsághelyzetre felkészítő írásukat:
“A NORMÁLIS ÉLET ELLENI HÁBORÚ I. – A MEGOLDÁS: A CSALÁDI HADIGAZDASÁG!
” címmel.

You may also like