Orbán amnéziás!

Az összes parlamentben lévő pártvezető kivétel nélkül alkalmatlan arra, hogy valódi erős magyar forintot hozzon létre. Ha képesek lettek volna, ma senki sem nyögne a devizahitelektől

Sőt voltak olyan hitványak, hogy egyik sem figyelmeztette a magyar népet- ne vegyen fel devizahitelt. Mi zöldek megtettük ezt, de mivel az összes jelentősebb média a parlamenti pártok kezében van, a cenzúra nagyobb, mint a pártállam idején volt- csak valamelyik parlamenti pártot dicsőítő írást... jelentetnek meg.

Tökéletesen egyetértek Orbán Viktorral, mondjon le aki nem tudja 300 Ft alatt tartani az eurót, de mint zöld - előrelátásból túlmegyek ezen: Ne induljon választáson az a párt amelyik gazdaságilag olyan analfabéta, hogy nem képes erre, hanem adjon teret azoknak a pártoknak-akik értenek a gazdasághoz.

Minden pártvezető és párttag a saját vagyonával feleljen azokért a károkért amelyet rossz gazdasági intézkedéseivel pártja okozott, hasonlóan a vállalkozókhoz, mivel a pártoskodás is egy vállalkozás - méghozzá politikai.

A párttörvényt úgy kellene módosítani, akik újabb kölcsönt vesznek fel az országnak, tehát csak a magyar népet hozzák nehéz helyzetbe, azok többet nem indulhatnak a választáson. Ugyanez volna érvényes mindazokra, akik olyan választási ígéretet tesznek, amelyet nem tartanak be. Minden pártfunkcionárius díjazást csak a ciklus végén a pozitív eredmények arányában vehetne fel az államtól, a negatív eredményekért anyagilag felelne.

Amelyik pártfunkcionárius vagyongyarapításra fecsérelné el az idejét az ország gyarapítása helyett - teljes vagyonelkobzás lenne a jutalma. Ez lenne a jutalma azoknak is, akiknek pártja állami pénzből hirdeti magát, illetve több pénzt költ kampányára, mint a könyvelt valós bevételei, mert ebben az esetben csalók és/ vagy tolvajok.

Ne csodálkozzon senki se azon, ha a zöld volna parlament hazánkban, akkor a jelenlegi közbűnöző salaktól teljesen megszabadulna mindörökre. Le a dolgozó nép zsírján élősködő megélhetési politikusakkal! Ki az aki nem vállalná be ezeket a garanciákat? Aki tisztában van vele olyan hitvány nem tud a nép érdekében gazdaságilag jót tenni!

Parlamenti pártok:Oszolj!

 

 

 

 
 
Medveczki Zoltán
medveczki@vnet.hu
Huszár Attila
attihusz@gmail.com
Fel
 
 
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
MALOMVÖLGYI TÁBOR
Táborozás
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Hun TV
Hun TV