Fizetett politikai hírdetés  
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

 

Eltévedtek!?

Szóljatok már Geci Viktornak, hogy vegyen térképet a menekülteknek!

 

 

Elgondolkodtató.....

 

 

Így törnek be szép hazánkba a menekültek

A Szerbia felől érkező menekültek már fényes nappal is átbújnak a drótakadály alatt Röszkénél – írja a Szegedma.hu.

Egy 6-8 fős csoport tagjai hétfő délelőtt hálózsákok és plédek segítségével megemelték a NATO-drótot Röszkénél, simán átkúsztak alatta, és percek alatt eltűntek a kukoricaföldön. A csoporttal lévő gyermeket a felnőttek átadták a kerítés fölött Szerbiából Magyarországra –olvasható az oldalon.

A szerb oldalon a határszakasz egy részénél erdős terület is van, ott jártak hétfő délelőtt a lap munkatársai. Azt tapasztalták, hogy nagy a mozgás a bokrok és a fák között, valószínűleg sokan vártak a megfelelő pillanatra. A drótakadály mellett rendőrautó cirkált, a migránsok valószínűleg kifigyelik, hogy mennyi idő alatt fordul a jármű, és kihasználva a pár perces nyugalmat, átmásznak a drót alatt – írták.

Azt is látták, hogy megpróbálták felgyújtani az akadályt, amit egyes részeken mindössze pár száz méterre húztak fel a tanyáktól.

A Röszkéről az államhatár felé kivezető útnál gyűjtőpontot hoztak létre, a rendőrök az elfogott migránsokat onnan szállítják tovább buszokkal – derül ki a lap beszámolójából.

 

 

BREAKING: MOST JÖNNEK RÖSZKÉNÉL AZ ÚJ MAGYAROK

Ha esetleg aggódott volna amiatt, hogy sok a kivándorló magyar, ne tegye, itt jönnek helyettük az újak! A kép ezekben a percekben készült Röszkénél. Köszönjük olvasónknak, és köszöntjük az új barátainkat, szomszédainkat, házastársainkat, játszópajtásainkat! Sínen van az ország!

 

 

15 percet voltam ott, de ennyi idő alatt is tisztán látszott a két "kultúra" közötti óriási szakadék.

Tegnap elmentem a Keletihez, hogy személyesen is lássam mi a helyzet.
Emberek fekszenek mindenfelé a saját maguk álltal generált szemétben pedig a kukák ott vannak nyitva és üresen.....
Gyerekek játszanak közöttük. A gyerekek már csak ilyenek, mindenhol feltalálják magukat.

Szívesen "megmentettem" volna mindet. Ilyenek az ösztönök, felülírnak minden racionalitást. Két őszhajú néni érkezett és ruhákat, szendvicseket, játékokat, plüssöket osztogattak. Kevésnek a szájából hangzott el a köszönöm. (bármilyen nyelven is) Nekik ez jár.

Két köztisztasági munkás jött és az emberek mellől szedték össze azok otthagyott mocskát. Rájuk se néztek. Nekik ez jár.

5 perc elteltével azt látom mindenfelé plüssök vannak eldobálva szanaszét és a munkások szedik össze. Kérdezgetik, hogy kié de mivel mindenki a fejét rázza bedobják a kukákba. Plüssök, éltek 5 percet......
Az én fiamnak mindene megvan de biztos nem dobná el miután megkapta. Örülne neki. Talán ki kellene venni a kukából. Ááá az má milyen.....

 

 

Osztrák lap: Amerikából finanszírozzák az afrikai bevándorlókat

Bombaként robbant a hír egy osztrák folyóirat hasábjain, amiben azt közölték , hogy a kihallgatott bevándorlók nagy része azt állítja, hogy amerikai szervezeteken keresztül jutottak hozzá ahhoz a pénzhez amiből az európai kontinensig jutottak el.

Az elmúlt hónapokban  az osztrák menekülttáborokban megtöbbszöröztek a menekültek száma. A katonai titkosszolgálat és az állami rendőrség külön munkacsoportot hozott létre, a hogy a táborokba elhelyezett menekülteket kihallgassák. Ausztria komolyan veszi a menekültáradattal járó veszélyeket, és megpróbál mindenkit átvilágítani mielőtt elfogadná a menedékkérők benyújtott kérelmeit. Csak a traiskircheni táborban több mint száz hivatásos rendőrt állítottak szolgálatba, hogy kihallgassák a bevándorlókat.

A vallomások alapján megdöbbentő információkhoz jutott hozzá az osztrák titkosszolgálat és rendőrség. Az afrikai bevándorlók többsége azt állította, hogy különböző amerikai szervezeteken keresztül jutottak hozzá ahhoz a pénzhez amiből az Európai Unió területére utaztak. – írta az osztrák Direkt folyóirat.

A bevándorlók az utazásuk során 1500-15000 dollárt közötti összeget költenek el az embercsepészetért és az egyéb kiadásokért. Ez az indulási és érkezési ponttól illetve az útvonaltól függ. A szállítás Líbiából a legdrágább, ahol az embercsempészetet az Iszlám Állam terrorszervezet irányítja és nem szégyel akár 10 000 dollárt is elkérni egy afrikai bevándorlótól. –írta a szlovák Medzicas

Az afrikai bevándorlók többsége fiatal férfi akik hazájukban havi pár száz dollárnál többen nem keresnek. Vajon honnan van erre pénzük?! – teszi fel a kérdést a Direkt.

Az osztrák folyóirat állítása szerint, megbízható  hírforrásból jutott hozzá információkhoz, ami bizonyítja azt a állítást, hogy amerikai szervezetek  által létrehozott hálózatokon keresztül folyamatos az észak-afrikai bevándorlók szállítása az európai országokba.

Ezeket az csempész utakat a fekete kontinensen legtöbb esetben az Al-Kaida valamelyik ága illetve az Iszlám Állam nevű terrorszervezet ellenőrzi.

Az Egyesült Államok ezzel két legyet üt egy csapásra. Bevándorlók százezreit juttat Afrikából Európába, és a terrorszervezeteknek is biztosít anyagi bevételt.

Az osztrák hírforrás megjegyzi, hogy ugyanazoktól az emberekről van szó akik egy évvel ezelőtt az ukrajnai Majdant szervezték meg.

Az Egyesült Államok Európa tönkretételére törekszik.Tudjuk, mi következett a Majdan után,zavargások és gyilkosságok , hamarosan ugyanez vár ránk is.

 

 

Lopják a gyümölcsöt a fáról

Ma reggel egy 50 fős bangladesi, kizárólag férfiakból álló csoportot tessékeltem ki a tanyánkról. Jelentem, az állítólagos "menekültek" jelentős része kizárólag férfiakból álló csoportok tagjai, akik olyan országokból érkeznek, ahol nincs háború, ahogy Bangladesben sincs.

A magántulajdon szentségét pedig hírből sem ismerik, pedig náluk ezért sok helyen még ma is kézlevágás járna (talán éppen ezért jöttek el). Átgázolnak, átmásznak a kerítéseken (ezek még nem katonai típusú kerítések), lopják a gyümölcsöt a fáról, amiért a magyar gazda hullajtja a verítékét, egyre agresszívebben veszik el azt, ami eléjük kerül.

 

 

 

 

 

 

Miért nem a gazdag arab országok fogadják be a muszlim menekülteket?

Az arab menekülteknek eszükbe sem jut, hogy a gazdag olajtermelő országok irányába vegyék útjukat. Pedig ezeknek az arab államoknak szükségük van az idegen munkaerőre; jelenleg is 15 millió külföldi rendelkezik ideiglenes tartózkodási engedéllyel az öbölmenti országokban. Ez a teljes népesség 60-70 százaléka – derül ki a csütörtöki Heti Válaszból.

Az öbölmenti országok évtizedek óta küzdenek azért, hogy az olajkitermelésnél, a gigaberuházásoknál, az infrastrukturális létesítményeknél dolgozó vendégmunkások között egyre kevesebb legyen az arab. Pedig a második világháború után, az akkor még csak egymillió lelket kitevő vendégmunkások kétharmada arab származású volt. Az arab bevándorlóktól való félelem úgy elhatalmasodott, hogy Szaúd-Arábiában szinte betegessé vált a rettegés. Az Iszlám Állam ugyanis az arab országokból érkező munkavállalókon keresztül szivárgott be Szaúd-Arábiába.

A térség bevándorláspolitikájának kulcskérdése, hogy az arab országokból érkezők milyen mértékben vannak átitatva az otthon beszívott ideológiai áramlatokkal. Ebből a szempontból jelentős tény, hogy a térség mindegyik országa monarchia. A hetvenes évek közepén a bevándorlók „felszabadító frontokat” alakítottak, melyek célja a feudális, tekintélyuralmi rendszer megdöntése volt az adott országban. A gazdag arab államok többek között ezért nem akarják befogadni a szegény rokonokat.

 

 

Nógrádi György a migránshelyzetről.

 

 

Izrael a sivatagba deportálja az afrikai menekülteket, ha önként nem távoznak

Izrael kiutasította afrikai menekültjeit, ha nem mennek önszántukból, a Negev-sivatagban létesített menekülttáborokba küldik.

Izraelt nem foglalkoztatja, a menedékjogot kérők sorsa és megkezdte menekültjeinek nyílt deportálását. Az  cionista állam éveken keresztül azzal ámította a közvéleményt, hogy politikai menekültjei önszántukból távoznak, de úgy tűnik, megelégelték a látszatintézkedéseket.

Ha a menekültek nem távoznak önszántukból (Izraelnek mindegy, hova), a Negev-sivatagban létrehozott menekülttáborban fogják őket bezárni. A menekülttábort a lakók csak Sharonim börtönként emlegetik – írta a Haaretz izraeli újság.

Az eritreai és szudáni menekülteknek távozniuk kell az őket befogadó Ruandába vagy Ugandába, vagy ha erre nem hajlandók, az izraeli idegenrendészeti hatóság határozata alapján időkorlátozás nélkül a Negev-sivatagban létrehozott menekülttáborba fogják zárni őket – közölte szerdán a Háárec című izraeli újság.

A belügyminisztérium alá tartozó izraeli hatóság a lap szerint már a közeli napokban megkezdi az Egyiptom felől évekkel ezelőtt illegálisan az országba jutott afrikai menekültek kiutasítását.- írta a Magyar Hírlap.

Az eljárásról Gilád Erdán belügyminiszter döntött,de idegenrendészet nem árulta el az újságnak, mely afrikai országokba kell menniük a menekülteknek, de a lap szerint Ruanda és Uganda kész befogadni őket.

Idáig erőszakot nem alkalmazott Izrael, hogy elhagyják a menekültek az országot, viszont az utóbbi években azért súlyos  nyomást gyakoroltak rájuk, hogy térjenek vissza eredeti hazájukba vagy őket befogadni kész más országokba. Tavaly 1500 afrikai menekültnek kínáltak előnyös feltételeket és pénzösszeget, hogy önként távozzanak.

A Háárec szerint a nyugati országoknál eddig nem volt példa arra, hogy a menekülteket más országba utasítsák ki, mint ahonnan érkeztek. Izraelben jelenleg mintegy 42 ezer eritreai és szudáni menekült él, közülük kétezren menekülttáborban. A helyi statisztikák szerint 2014-ben 5803-an távoztak Izraelből, közülük 1093-an nem szülőhazájukba, hanem egy harmadik országba.

Ötezer menekültből NÉGY maradhat

Az izraeli hatóságok különbséget tesznek a gazdasági bevándorlók és a politikai menekültek között. A menedékkérőt  ügyeinek elbírálásáig, az új rendelkezés értelmében az első szakaszban, nem fogják kiutasítani és elszállítani azokat, akik politikai menedékkérelmet nyújtottak be az izraeli hatóságokhoz. Tel-Aviv idáig csak négy afrikai menedékkérőnek adott politikai menedékjogot, több mint 5500 kérelmet elutasított. Ez az jelenti, hogy az menedékkérelmek  0,07 százalékát bírálták el pozitívan, a többieket gazdasági menekültnek tekintik.

A kiutasítottakat előzetesen értesítik majd, hogy harminc nap áll rendelkezésükre az ország elhagyására, Izrael információkkal látja el őket, elutazásukhoz repülőjegyet és pénzsegélyt is kapnak. Ha mégis megtagadják a távozást, behívják őket meghallgatásra, majd időkorlátozás nélkül menekülttáborba zárják őket. – írta a Magyar Hírlap.

Orientalista.hu  – Zennobia

 

 

Menekülteket vertek vissza a rendőrök Macedóniában

Gevgyelija — Könnygázzal és riasztógránátokkal tartott vissza a görög–macedón határon egy több ezer fős menekültekből álló csoportot pénteken a macedón rendőrség.

A határsértők és az egyenruhások összecsapásaiban legalább négy migráns megsérült, miután sikertelenül próbáltak áthatolni a határzáron.Macedónia egy nappal korábban vezetett be rendkívüli állapotot, hogy visszatartsa az országba özönlő emberáradatot. A vezetés addig ugyanis nem sokat tett a beérkező napi 5-600 fő megfékezéséért, mert az volt a célja, hogy a bevándorlók mihamarabb továbbálljanak Szerbia felé. Csakhogy közben a beáramlók száma elérte a napi 2-3 ezret, s ezt már az ország vasúti hálózata nem bírta, gyakorlatilag lehetetlen lett a lakosság tömegközlekedése. Szkopje azt tervezi, hogy a rendkívüli állapot miatt a hadsereget is beveti határai biztosítására.

 

 

Mai képeink Ásotthalomról

Üzenem az éppen hazaárulást elkövető balliberális politikusoknak, üzenem az ENSZ-nek és üzenem mindazoknak, akik minden afrikait és dél-ázsiait beköltöztetnének hozzánk, s akik egyetlen egyszer sem emelték fel a hangjukat akkor, amikor magyarokat ért jogsérelem bárhol a Kárpátok alatt, hogy nem adom Ásotthalmot, nem adom a hazámat, nem adom a házainkat, nem adom a gyermekeink jövőjét!

Nem költöztem Afrikába, Afrika se költözzön hozzánk. Nem érdekel az álságos, hazug álhumánus propagandájuk, amelyet megállás nélkül mantráznak, mert ha valóban segíteni szeretnének az éppen általuk, az ő egyetértésükkel, buzdításukra szétbombázott arab világ menekültjein, akkor a szomszédos, békés és dúsgazdag, USA-val szövetséges muszlim országokban is építhetnének magas színvonalú menekülttáborokat.

Ez nem erről szól. Ez egy újkori népvándorlás, s a sok menekült között a többséget a semmiféle háború elől nem menekülő új honfoglalók alkotják. Nekik a mi földünk, a mi civilizációnk, a mi világunk kell. A pénzhatalomnak pedig egy massza a nemzetek Európája helyett. De itt, Magyarország déli határainál meg fogjuk buktatni ezt a tervet.

 

 

Orosz katonák harcolnak Szíriában

Nagyon komoly bizonyítékokat talált a Daily Beast arra, hogy orosz páncélosokban orosz katonák harcolnak a defenzívába szorult Aszad-rezsim megmentéséért.

A következtetéshez ezeken az információmorzsákon lépdelve jutott el:

  1. Az utóbbi időkben megszaporodtak a helyi forrásokból származó híresztelések orosz katonákról, drónokról, sőt arról is, hogy a latakiai Jablah városában egy orosz bázis épül (egyes spekulációk szerint ezzel összefüggésben vonták ki a NATO Patriot rakétáit Törökországból).
  2. Augusztus 22-én a Boszporusz hajóforgalmát figyelő weboldalon feltűnt a két nappal azelőtt áthaladó Nyikolaj Filcsenkov deszanthajó, a Szevasztopolban állomásozó hadihajó a Földközi-tenger felé haladt, és fedélzetén látszottak a BTR-82A lövészpáncélosok (ha a fedélzetre szorultak, akkor a raktérben is lehetett vagy kéttucatnyi páncélos).
  3. A szállítmányt kiszúró Oryx haditechnikai blog rá is bukkant ezekre az új fejlesztésű lövészpáncélosokra egy északnyugat-szíriai harcokról forgatott videóban. Ebben a videóban rövid ideig hallatszik az egyik BTR belső rádióforgalma, melyből kiderül
Folytatás...........

 

 

 

 

Medveczki Zoltán
medveczki@vnet.hu
Huszár Attila
attihusz@gmail.com
Fel

 

 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

MALOMVÖLGYI TÁBOR
Táborozás
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Hun TV
Hun TV