Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
Orbán népmesék - Orbán lánya férjhez megy
Orbán - Börtön dal
Dal a Felcsúti törpének

 

 

 

 
 
 

2016 Április 29

Már szépül az út Lófej Simon borászatához

Megkezdődött szerdán a felújítás a Fejér megyei 6212-es úton Agárd és Zichyújfalu között. A Komplex Útfelújítási Program jelentőségét emeli, hogy ezen az úton áll L. Simon László családi borászata és 13 szobás panziója is.

Kép: Huszár Attila

A Miniszterelnökség államtitkára maga is beszámolt az útfelújítási tervről a Fejér Megyei Hírlapban megjelent saját cikkében.

Az út mentén az a vállalkozás fekszik, amelyről L. Simon László korábban azt nyilatkozta, nem az övé, hanem feleségéé. Államtitkári vagyonbevallásából azonban kiderült, ő a vállalkozás többségi tulajdonosa. A vállalkozás 63 millió forint állami támogatást kapott az elmúlt években.

A Miniszterelnökségen viszont nem tartották összeférhetetlennek, hogy L. Simon államtitkárként állami támogatásokat kap, azt írták:

Az államtitkár édesapja 2009-ben bekövetkezett váratlan halála óta irányítja a termelést, s mindezt természetesen a szabadidejében. A támogatások mértéke és L. Simon László 2010-es parlamenti képviselővé választása között semmiféle összefüggés nincsen. Az államtitkár cége L. Simon László parlamentbe kerülése előtt is részesült ilyen támogatásban, amelynek aránya 2010-et követően sem változott.

Pedig változott. A Simon és Simon Kft. 2009-ben még csak 2,8 millió forintos állami támogatást kapott, de miután L. Simon 2010-ben bekerült a parlamentbe, az összeg mértéke megemelkedett, 2011-ben például 21 milliót kapott.

Az útfelújítás csaknem 800 millió forintba kerül, a munkálatok június 20-ig fejeződnek be.

Forrás: Index

 

 

 

 

 
Medveczki Zoltán
medveczki@vnet.hu
Huszár Attila
attihusz@gmail.com
Fel
 

 

 
         
Táborozás
MALOMVÖLGYI TÁBOR

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Hun TV
Hun TV
Facebook oldalaink
Orbán paródiák
A felcsúti tolvajbálon
Fideszes bûnözök továbbképzése
Orbán - A nép keze utolér