Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
Orbán népmesék - Orbán lánya férjhez megy
Orbán - Börtön dal
Dal a Felcsúti törpének

 

 

 

 
 
 

2016 Április 28

Irdatlan pénzből hirdethetik Gyagyásék, hogy a magyar reformok működnek

Huszonkétmilliárd forintos lesz a Miniszterelnöki Kabinetiroda költségvetése jövőre a 2017-es költségvetési törvényjavaslat szerint, amelyet kedden késő este hoztak nyilvánosságra az Országgyűlés honlapján.

Kép: Huszár Attila

A Miniszterelnöki Kabinetiroda költségvetésének háromnegyedét, 15,59 milliárdot a kormányzati kommunikációval és konzultációval kapcsolatos feladatokra szánnak.

A kabinetiroda működési – személyi és dologi – kiadásai több mint négymilliárd forintot tesznek ki, beruházási kiadásai pedig további negyedmilliárdot. Ezen kívül a Magyar Foundation of North America támogatása 612 milliós, a kormányfői protokoll félmilliárdos, a Nemzeti Kommunikációs Hivatal kiadásai mintegy 400 milliós, a "Tudatos nemzeti közjogi gondolkodás és a magyar kulturális értékek megőrzése és fejlesztése" pedig 300 milliós tétellel szerepel a Miniszterelnöki Kabinetiroda költségvetési fejezetében.

A Miniszterelnöki Kabinetiroda 2015 októberében jött létre a Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter előterjesztésére benyújtott kormányzati törvénymódosítások megszavazásával, a harmadik Orbán-kormány tizedik, általános politikai koordinációért felelős tárcájaként. Élén miniszteri rangban, a kormányfő kabinetfőnökeként Rogán Antal áll. A Miniszterelnöki Kabinetiroda felel egyebek mellett a kormányzati kommunikációért.

 

Forrás: Propeller

 

 

 

 

 
Medveczki Zoltán
medveczki@vnet.hu
Huszár Attila
attihusz@gmail.com
Fel
 

 

 
         
Táborozás
MALOMVÖLGYI TÁBOR

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Hun TV
Hun TV
Facebook oldalaink
Orbán paródiák
A felcsúti tolvajbálon
Fideszes bûnözök továbbképzése
Orbán - A nép keze utolér