Hasmenés

Kicsit már hosszúra nyúlik számomra a karácsony. Imádom a fölső szomszédot, aki nem ért a szép szóból. Kurvára zavarja a csend ezért napi szinten tudatja is velem. Zsemle méretű féldiónyi aggyal irányított 150 cm magas és széles, 120 kilós koffer és csülökpár bontja a lakást, ahogy percenként pórszívóval a kezében végiggurul bútorokat sodorva magával.

Párom dolgozik, mivel Orbániában karácsonykor ez tök természetes dolog. Tehát nincs ki, eligazítsa az unatkozó szomszédot. Én nem szeretnék felmenni, mert kissé hirtelen természetű vagyok. Karácsonykor mégsem illik anyázni, főleg tök hangerőn.

Végigböngésztem a híreket, amiből ilyenkor nem sok érdekesség akad számomra. A politikusok ilyenkor nem lopnak. Otthon meresztik a hátsójukat és megbeszélik, mit lehet jövőre elmutyizni.  Nem szoktam minden hülyeséget elolvasni, de most beleolvastam egy Patakyról közölt cikkbe.

Szegényt úgy megsajnáltam, hogy cserbenhagyták az ufók. Szétfosta magát a szerencsétlen. Nyílván valami idegen lény orrából cuclizta ki a bacikat. Hála a gyors orvosi beavatkozásnak, vagy a fénylényeknek köszönhetően, ma már sokkal jobban van.

A "rocker" kórházi ágyáról a Blikken keresztül kíván boldog karácsonyt rajongóinak, és azt kéri, ne váltsák vissza a jegyeket, mert a bulik nem maradnak el.

 El tudom képzelni a színpadon pelenkában vagy bilin ülve cigánynótákkal gyötri a gyanútlan betévedt nézőket. Szerintem jobban jár, ha otthon marad a budi közelében nyolcas Creptoval a kezében és nézi a Marslakó a mostohámat.

Mindenesetre kívánok neki mielőbbi gyógyulást! Szar lehet ilyen intenzív szaggal, fénylényekkel társalogni.

 

 

 

 

 
Medveczki Zoltán
medveczki@vnet.hu
Huszár Attila
attihusz@gmail.com
Fel
 
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

         
 
MALOMVÖLGYI TÁBOR
Táborozás
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Hun TV
Hun TV