Fizetett politikai hírdetés  
 

 

 

 

A rendőrök még több eszközt bevethetnek a szabálysértőkkel szemben

Több ponton módosul a szabálysértési törvény január 1-jétől, többek között például a rendőrök körözést adhatnak ki a szabálysértési bírság leülését választók ellen, illetve szabálysértési ügyekben is lefoglalhatnak tárgyakat a helyszínen.

 

 

260 tonna élelmiszert osztott szét a Máltai Szeretetszolgálat

Több mint 32 ezer csomagot juttatott el a Magyar Máltai Szeretetszolgálat rászoruló családoknak és nélkülöző embereknek december 16. és 21. között, összesen csaknem 260 tonna élelmiszert osztottak szét

 

 

Gyagyás államtitkára szerint működnek a reformok

Működnek a kormányzati reformok, 2016-ban csökken a személyi jövedelemadó, emelkednek a bérek és átalakítják a családi otthonteremtési kedvezményrendszert

 

 

Varga: Stabil növekedési pályán a magyar gazdaság

A kormány egyelőre nem látja indokát annak, hogy változtasson a jövő évi büdzsé parlament által is elfogadott keretfeltételein, a magyar gazdaság stabil növekedési pályán halad

 

 

Gyerekszegénység, közmunka, adóssághalmok

Szenved a magyar gazdaság a munkaerőhiánytól, nem nagyon tudnak mit kezdeni a kormányok a gyermekszegénységgel, elképesztő mennyiségű közmunkás dolgozik Magyarországon

 

 

Kövér: Aki nem a családokat állítja a középpontba, az a nemzet ellensége

Kövér László a Kossuth Rádió hajnali Vasárnapi Újság című műsorának adott karácsonyi interjút, a házelnök ezúttal is kifejtette elképzeléseit a család fontosságáról

 

 

Véget ért Budapest legnagyobb ételosztása

A háromnapos, napi 150 önkéntest megmozgató belvárosi karácsonyi ételosztás Budapest talán legnagyobb nyilvános élelmezési akciója

 

 

Adni kell

Pém családban van olyan hónap, amelynek a végén már csak zsíros kenyér és egy bögre tea jut esténként az asztalra.

 

 

Karácsonykor többen kerültek sürgősségi osztályra

Alkoholfogyasztás miatti gyomorpanaszokkal, allergiás tünetekkel, fulladásos panaszokkal is felkeresték a sürgősségi ügyeleteket karácsonykor – hangzott el a köztévé szombati híradójában.

 

 

79 magas rangú politikust tartóztattak le Szerbiában

Különböző korrupciós ügyekben letartóztattak Szerbiában 79 embert, köztük egy volt minisztert és sok további volt, magas rangú tisztségviselőt

 

 

Rengeteget dolgozunk, mégis csórók vagyunk

A szív- és érrendszeri halálozásokban másodikok, rákban elsők vagyunk az OECD-tagországok között, derült ki a szervezet 2015-ös egészségügyi jelentéséből.

 

 

„Nem szórakoztató fekete báránynak lenni” - Orbán mondta 2015-ben

A mi kormányunkkal mindenki jól járt, az ellenzéket leszámítva.

 

 

Év végéig mintegy 800 milliárd forint forrást fizet ki az MVH

Ebben az évben mintegy 800 milliárd forint forrást fizet ki a gazdálkodóknak a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH)

 

 

Nagy harcra készül a Fidesz a baloldal bástyája ellen

Nagy csata várható a veszprémi választás évfordulóján. Ugyan 2016. február 28-án nem parlamenti képviselőt választanak, hanem polgármestert

 

 

7 képviselő meg sem mukkant egész évben

Orbán Viktor 89 esetben beszélt félre az ülésterem falai között, leginkább az ellenzéki képviselők azonnali kérdéseire válaszolt

 

 

Orbán ellen hirdetett harcot az Anonymous

Az Anonymous karácsony előtt tett közzé egy videót, melyben háborút hirdetnek a magyar kormánypárt és Orbán Viktor ellen.

 

 

Dicsőségesen indult, de keserű véget ért a nagy magyar mutyi

Fordult a kocka: immáron a saját bőrükön tapasztalhatják meg a két éve országos méretű csalás gyanúja közepette lebonyolított trafikpályázat bennfentes vagy csak szerencsés nyertesei, hogy milyen az, ha a politika befolyásol egy piacot.

 

 

Ülj át más autójába, ha nem látsz!

A rossz látási viszonyok és csúszós utak jelentősen nehezítik a közlekedést - hívta fel a figyelmet szombaton a honlapján közzétett közleményében a rendőrség

 

 

A Paks2 megtérülését állító tanulmány nem független!

Korántsem független a paksi bővítés ügyében az a bankház, amelynek most publikált jelentése szerint Paks2 megtérülő beruházás és „jó üzlet Magyarországnak”

 

 

 

 

A kormány ellopja az évi maradékot, és mi tétlenül nézzük. Ahogy eddig is…

70 milliárd forint maradt bent az idei évi költségvetésben, bárhogy is igyekezett a kormány abból minél többet zsebre tenni illetve a maga jólétére fordítani. Most év végén gondos mohó kezek maguk között szépen szétosztották ezt a tíz stadionnyi összeget.

 

 

Az MNB nyerte a jutalomosztási versenyt

Összesen 633 kiemelkedő teljesítményt nyújtó dolgozó kapott átlagosan több mint 400 ezer forintot fejenként, erre összesen 266,4 millió forintot költött az MNB.

 

 

 

 

Így hazudnak bele az arcodba

Kedves olvasó! Akarod tudni, miként manipulál téged a média úgy, hogy egy része talán fel sem fogja, mit csinál? Akarod látni, hogyan hazudnak az arcodba függetlenül attól, ki fizeti, ki tartja fenn az egyes lapokat?

 

 

800 milliós karácsonyi ajándék a Századvégnek a kormánytól

Egyedüli ajánlattevőként 800 millió forintos megbízást nyert a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumtól néhány nappal karácsony előtt a kormányközeli Századvég.

 

 

   
     
   

 

 

Orbániában a diploma sem véd meg a végletes lecsúszástól

Kétdiplomás értelmiségi. Családi háza volt, vállalkozásba fogott, becsődölt. Mindene elúszott, hosszú évekig élt hajléktalanként.

 

 

Kövér: Normális, kiegyensúlyozott ellenzékre lenne szükség

Az új házszabály és ülésezési rend a házelnök szerint mostanra az ellenzék számára is működőképesnek bizonyult. Előnyös volt a képviselők számának csökkentése

 

 

Újévi mese

Hol volt, hol nem volt, még a délibábos magyar ugaron is túl, volt egyszer egy ország, amelynek lakói újév másnapján arra ébredtek, hogy a politikusoknak egyszerűen nyomuk veszett. Eltűntek.

 

 

Hulladéklerakók készültek el Szabolcsban és Borsodban

A komplex környezetvédelmi beruházás első ütemében az új nyíregyházi, kisvárdai és nagyecsedi regionális hulladéklerakók, illetve egy hulladékválogató épült meg több mint 9 milliárd forintból.

 

 

A gyerekvállalást segíti a Tolvajkormány

Balog Zoltán emlékeztetett arra, hogy a kormány 2010-ben elindított programja kimondja: elfogadhatatlan, hogy Magyarországon a gyermekvállalás szegénységi kockázat legyen.

 

 

Hasmenés

El tudom képzelni a színpadon pelenkában vagy bilin ülve cigánynótákkal gyötri a gyanútlan betévedt nézőket.

 

 

Egy közmunkás is észrevehette volna, hogy a brókerek átvernek

A visszaélésekért csakis és kizárólag a brókerek felelnek, akik, mint kiderült, már a korábbi kormányok alatt is loptak, csak éppen akkor nem leplezték le őket.

 

 

Viharfelhők gyűlnek az Orbán-kormány egyik legnagyobb álma felett

A paksi atomerőmű-bővítés több mint 12 milliárd eurós – 3700 milliárd forintos – beruházási költségből tízmilliárd ­eurót az orosz állam hitelezne Magyarországnak, így a visszafizetendő összeg négyszázalékos kamattal számolva máris hatezermilliárdra ugrik.

 

 

2015 - további rothadás éve

Tényleg azt hiszi bárki, hogy miközben vizsgálatokra nincs ceruzaelem a kórházakban, lehet büntetlenül lopni földet, trafikot, uniós pénzt, építeni havernak hízlaldát, brókeres pilótajátékot játszani?

 

 

Egymást taposták az emberek az ingyen ajándékokért

Egymás kezéből tépték ki az ajándékokat a szülők a Blaha Lujza téri karácsonyi ételosztás közben.

 

 

A Tolvaj-kormány átvizsgáltatja az államigazgatást

A központi hivatalok és költségvetési szerv formában működő központi minisztériumi háttérintézmények felülvizsgálatát rendelte el a kormány a közfeladatok hatékonyabb ellátásának biztosítása, továbbá a polgárok és a vállalkozások adminisztratív terheinek csökkentése érdekében.

 

 

KORÁBBI HÍREK:

Van itt pénz: 8,4 milliárdot kap Andy Vajna és a Filmalap

A mi csónakunk

Mészáros Lőrinc nem oligarcha, de földre van 1,3 milliárdja

Orbánék mégis Tarlós nyakába varrják az agglomerációt

Megvédik a bölcsődéket!

50 milliárdot ad a kormány a Vajdasági Magyar Szövetségnek

Orbán: Az uniónak sikerekre van szüksége

Csak arra vágyom, hogy ne legyen még rosszabb

Veszélyben érzi az állam a népmesét, így akarják megmenteni

Lázár János: amíg Orbán és Polt futballt néznek, én dolgozom

Medveczki Zoltán
medveczki@vnet.hu
Huszár Attila
attihusz@gmail.com
Fel

 

 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

         

Arhívum

Március
       
Április
         
Május
       
Június
         
Július
       
Augusztus
       
Szzeptember
         
Október
       
November
         
December
       

 

MALOMVÖLGYI TÁBOR
Táborozás
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Hun TV
Hun TV